Lokale til leie:

Vågsallmenningen: Attraktive lokaler for bedrift med publikumsrettet virksomhet

Vågsallmenningen 3

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
242 - 550 m²
Etasje: 1.
og ved behov ledige lokaler i 2 etasje 170 kvm

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning

Innhold kontorlokaler

  • Åpne kontorløsninger/landskap i både første og andre etasje
  • Møterom
  • Publikumstoalett
  • Bad/dusj
  • Kopirom
  • Kjøkken/spiserom
  • Sosiale soner
  • Oppholdssone og resepsjon for publikumsmotta

Om Vågsallmenningen 3

Dette er en sjeldent god mulighet om din virksomhet arbeider publikumsrettet og søker sentral beliggenhet og moderne lokaler! For en bedrift som driver virksomhet innen finans, forsikring, eiendom eller annen type publikumsrettet rådgivning/tjenesteyting er dette et alternativ som bør sees og vurderes. Med sentral og attraktiv beliggenhet midt mellom Torget og Torgallmenningen vil du være godt posisjonert – bokstavelig talt. Det at Hotell Opus XVI, samt Michelin-restauranten Bare er to av de nærmeste naboene er absolutt noe å trekke fram. Det gjør det praktisk, og nesten sømløst, de gangene du vil gjøre noe ekstra for dine medarbeidere, eller har en viktig kunde/forretningsforbindelse som du kanskje vil ta en middag med eller en lunch med. Tidligere var det Gjensidige som holdt til i disse lokalene, og de har lagt ned store ressurser for å sørge for at lokalene framstår attraktive og funksjonelle der det kreves topp fasiliteter for de ansatte, og ikke minst kundene som kommer innom lokalene. Innredning og planløsning er moderne, og standarden er gjennomgående svært god. Slik lokalene er i dag kan virksomheten din i praksis flytte rett inn uten å måtte gjøre vesentlige endringer. Med store vinduer som eksponerer ut mot Vågsallmenningen i et område hvor det ferdes mye mennesker hver dag ligger det i kortene at disse lokalene er skreddersydd for en virksomhet som ønsker å være synlig og tilgjengelig for publikum. Det sier seg nesten selv, men for ordens skyld: Det er kort vei til alt av kollektive reisealternativer; herunder buss, Bybanen, Flybussen m.v Det gjør det også praktisk og attraktivt for både kunder og medarbeidere som reiser kollektivt. Vi gleder oss til å høre fra deg – disse lokalene må sees! 


Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet mellom Torget og Torgallmenningen i Bergen sentrum. Kort vei til Klostergarasjen og andre p-alternativ i sentrum. Mindre enn 1 minutt gange fra busstopp Torget, og ca 3 minutter å gå fra Bybanens endestopp.


Adkomst

Fra Klostergarasjen tar det ca 3 minutter å gå til Vågsallmenningen. Ca 2 minutter å gå fra Bybanens endestopp i sentrum, og det er knapt 100 meter fra busstopp Torget til lokalene.

Standard

Lokalene er oppgradert av forrige leietaker. Lokalene holder god standard, med fine lyse overflater, diverse møterom med glassvegger og spotter/downlights mv av nyere dato.


Kontaktinfo

Thomas Dale

905 52 574
thomas@kvadratutleie.no