Lokale til leie:

Rimelige lokaler i fullservicebygg på Fantoft!

Fantoftveien 38, 5072 Bergen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
150 - 870 m²
Etasje: 2. og 3. etg
Kontorplasser: 5 - 40

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Heis
 • Felles resepsjon
 • Kantine

  Om eiendommen

  I enden av Fantoftveien finner du den store og innholdsrike næringseiendommen Fanteria, skreddersydd for både kontorbedrifter og virksomheter med behov for lager. Vi råder deg til å vurdere denne muligheten! For en rimelig leie får du her tilgang til gode møteromsfasiliteter, valgfri kantine og svært gode parkeringsmuligheter. Fra kontoret er det 5 minutters gange til bybanen. Om ønskelig skreddersyr vi lokaler og tilpasser i henhold til leietakers ønske. "As-is"-lokaler har pris på kr 950, - eks. MVA pr kvm. Arealene er godt egnet for kontor og administrasjon, og kan tilpasses den enkelte leietaker om ønskelig. Lokalene er klare for rask overtagelse om det er ønskelig. Ta kontakt for å avtale en uforpliktende visning.

  Oversikt over ledige arealer: 

  Plan2: 280 BTA

  Plan3: 590 BTA

  Hele komplekset er på over 12.000 kvadratmeter over to bygg. Av leietakere er det håndfull solide aktører innen FoU, IT og shipping har allerede funnet seg godt til rette her. Dette er for deg som er på jakt etter mer plass, eller bedrifter som ønsker fleksible, rimelige og sentralt beliggende kontorer med enkelt adkomst – enten man sykler, kjører bil eller bruker Bybanen. Felles resepsjon og flott kantine er eksempel på fasiliteter som understreker kvaliteten vi kan tilby.

  Fasilitetene og mulighetene Lokalene som er ledige er klare for bruk slik de er. Om du har spesielle ønsker og har behov for tilpasninger hjelper vi deg selvsagt med det. Vår jobb er å hjelpe deg med en løsning som er perfekt for din bedrifts behov hva gjelder kostnad, areal og tekniske fasiliteter. De ledige lokalene har alle cellekontorer, åpne løsninger og møterom. Lokalene er selvsagt komplett utstyrt med både kjøkken og toaletter. Om du glemte matpakka hjemme, eller ønsker å spise noe annet enn en ferdigrett varmet i mikrobølgeovnen på kjøkkenet, ja da kan vi betrygge deg med at du i byggets 3.etasje finner den romslige og flotte kantinen (Fantauranten) som serverer både kalde og varme retter. Av og til oppstår det behov for tilgang på utstyr og fasiliteter som du ikke nødvendigvis har tilgjengelig på kontoret. Kanskje skal du arrangere en konferanse eller et kunde-event? Vi har større og flotte møterom tilgjengelige på bygget som du kan leie ved behov, samt et stort auditorium med plass til 140 personer. Dette er fullt utstyrt med alt du trenger av AV-utstyr. Perfekt til konferansen, eller en annerledes kinokveld for dine ansatte? Har du egen skyløsning og egne servere? Trenger du å dokumentere at bedriften lagrer kundedata på en trygg måte? Joda, vi har topp moderne datarom med kjøling, UPS og slukkeutstyr. Og dersom bedriften din har kastet seg på podcast-bølgen så kan vi glede deg med at vi på huset har et eget rom som er skreddersydd for podcast-produksjon!

  Beliggenhet

  Hvorfor Fantoft? Beliggenheten til Fanteria må sies å være svært gunstig av flere grunner. Det er kort vei til sentrum, og med den sentrale plasseringen i den sørlige delen av Bergensdalen er det også kort vei til Flesland. I umiddelbar nærhet finner vi både Meny, Fantoftparken, Trene Sammen og Bybanestoppet Fantoft . Dersom du er utstyrt med skritteller på armen og har et ambisiøst dagsmål så vil neppe spaserturen fra Bybanen til kontoret gjøre de helt store utslagene på verken puls eller antall skritt. Avstand fra perrongen til hovedinngangen er 400 meter i luftlinje. Vi har også godt med parkeringsplasser om du velger å bruke bilen – og gjør det selvsagt enkelt når du får kunder på besøk. Hvorfor Fantoft? Fordi det er lettvint, og vi har alt! Velkommen til Fantoftvegen 38!