Lokale til leie:

Moderne kontorlokaler i attraktivt område på Damsgård, m/p-plasser

Damsgårdsveien 16, 5058 Bergen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
120 m²
Etasje: 2. etg
Kontorplasser: 5 - 10

Fasiliteter

 • Aircondition
 • P-plasser
 • Brebåndstilknytning
 • Heis

  Om eiendommen

  Se her! Dette er en unik mulighet til å få lokaler i et av de mest attraktive områdene i Bergen for kontorbedrifter til svært overkommelige betingelser. Damsgård / Solheimsviken er et område i stor utvikling, og nærområdet byr på en rekke servicetilbud innen mat, handel, café og bespisning. Med nærhet til offentlig transport og gangbroen er dette en beliggenhet som er attraktiv for bedriften og medarbeiderne. Lokalene er moderne, og standarden er god. Her er alt lagt til rette for å kunne ta alt i bruk "as is". Skulle du likevel ønske tilpasninger er selvsagt det fullt mulig. Kontakt Thomas Dale i Kvadrat Næringsutleie for en mulighetsprat, eller avtal en visning direkte.

  Om Solheimsviken og næringsklyngen

  Solheimsviken har de siste to tiårene blitt utviklet til en dynamisk næringspark og klynge, noe som forklarer det pulserende næringslivet og bedriftsmangfoldet i området.

  Solheimsviken/Damsgård ligger nær Bergens sentrum, noe som gir god tilgang til byens fasiliteter og tjenester.

  Området har gode offentlige transportforbindelser, inkludert buss og Bybanen, noe som gjør det lett tilgjengelig for ansatte og besøkende.
  Gangbroen over sundet gjør det svært enkelt og raskt å benytte sykkel eller å gå til og fra Bergen sentrum.

  Området huser en rekke virksomheter, fra start-ups til etablerte firmaer, spesielt innen teknologi, finans og kreative næringer.

  Næringsparken gjør avstanden kort, bokstavelig talt, til nye samarbeid og nettverksbygging mellom bedriftene i området, og det stimulerer gode synergier og innovasjon.

  For en bedrift som vurderer lokaler i Solheimsviken, representerer området en gunstig kombinasjon av sentral beliggenhet, og et dynamisk forretningsmiljø. Dette utgjør noen av de mange grunnene til at mange virksomheter velger dette området.

  Matrikkelinformasjon

  Gårdsnr: 158

  Bruksnr: 50