Lokale til leie:

Meieritaket, Minde - Ledige næringslokaler

EIKEVEIEN 9, 5068 bergen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor + Butikk/Handel
Areal:
87 - 331 m²
Etasje: 1.
Byggeår: 2022

Fasiliteter

 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning

  Om eiendommen

  Velkommen til et unikt næringsmiljø i det dynamiske utviklingsområdet på Minde. Vi presenterer næringslokaler på Meieritaket, som ligger midt i hjertet av det spennende nabolaget Bergensmeieriet. Dette området er i stadig utvikling og vil bli et inkluderende næringsmiljø fylt med livlige butikker, trendy kafeer, møteplasser og aktivitetsområder.

  Utleier er glade for å kunne tilby to flotte næringslokaler i 1. etasje med direkte inngang fra gateplan. Disse lokalene vil bli bygget ferdig og tilpasses etter leietakers behov til konkurransedyktige priser. Med sin regulerte sentrumsformål er lokalene velegnet for ulike typer virksomheter.

  Det første leiearealet er på 87,4 kvadratmeter bruttoareal (BTA), og det andre leiearealet er på 331,8 kvadratmeter BTA. Begge lokalene gir deg god plass til å utvikle og forme virksomheten din slik du ønsker. Mål er å tilby fleksible løsninger som passer dine behov, og vi vil samarbeide tett med deg for å skape et funksjonelt og inspirerende arbeidsmiljø.

  Nærheten til Wergeland senter, et mindre kjøpesenter med butikker og parkering, gir ekstra bekvemmelighet for både ansatte og kunder.

  Meieritaket har en utmerket beliggenhet, kun 3 minutters gange til både bybanestoppet i Kanalveien (som går mellom Fyllingsdalen og Bergen sentrum) og bybanestoppet i Storetveitvegen (som forbinder Flesland og Bergen sentrum). Dette gir enkel tilgang til kollektivtransport og gjør det praktisk å komme seg rundt.

  Bergensmeieriet er et sentralt beliggende områdeutviklingsprosjekt på Mindemyren. Det vil fungere som et naturlig samlingspunkt og møtested i området. De verneverdige bygningene, spesielt Tapperiet, vil spille en viktig rolle som det pulserende hjertet i området, med butikker, kafeer og mer.

  Bergensmeieriet planlegges å bli en bilfri bydel med et godt og variert nettverk av ganggater. Det vil være koblinger til Meieribyen og Mindemyren, samt tilknytning til andre viktige områder som Wergeland, bybanen og hovedsykkelveier. Her vil du finne flere ulike møteplasser, gater, torg og hager. Fokuset er på blågrønne landskapselementer og -strategier, der håndtering av overvann er en synlig og aktiv del av byrommene.

  Den nye planlagte bebyggelsen vil ha harmonisk variasjon i fasadeuttrykk og materialitet, med begrenset farge- og materialpalett. Med fokus på å gjenbruke takstein fra de planlagte revne bygningene. Målet er å utforme ny bebyggelse som tilpasser seg terrenget og omgivelsene, samtidig som den skaper variasjon. Bygningene vil ha takoppløft, arker og kobbhus som refererer til utformingen av den eksisterende meieribebyggelsen. I noen deler av området vil bebyggelsen organiseres som kvartalsstruktur for å fremme trygghet, eierskap og samhold blant beboerne.

  Dette næringslokalet på Meieritaket tilbyr en ideell beliggenhet og et inspirerende arbeidsmiljø for virksomheten din. Med nærheten til Wergeland senter, god tilgjengelighet til kollektivtransport og den spennende utviklingen i Bergensmeieriet, blir du en del av en voksende næringsdestinasjon.

  Ta kontakt i dag for å sikre deg en plass i dette spennende næringsmiljøet på Minde.

  Matrikkelinformasjon

  Gårdsnr: 15

  Bruksnr: 612