Lokale til leie:

Kontorfellesskap med egne cellekontor til leie i Fyllingsdalen

Jonstadveien 6,5146 Fyllingsdalen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
10 - 300 m²
Etasje: 3.
Kontorplasser: 5

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Heis
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/p-plass

  Om eiendommen

  Velkommen til vårt praktiske og hyggelige kontorfellesskap i Fyllingsdalen, ved Løvstakktunnelen! Alt du trenger er inkludert i leieprisen, fra møbler og strøm til kopi/print, WIFI og kaffe. Vi har også et møterom som kan bookes etter behov.

  Vårt kontorfellesskap tilbyr en moderne og vennlig arbeidsplass som passer for bedrifter eller enkeltpersoner som ønsker å jobbe effektivt i et trivelig miljø. Beliggenheten vår gir enkel tilgang til både offentlig transport og butikker og spisesteder i området.

  Ta kontakt med oss i dag for å avtale en visning eller for mer informasjon om vårt praktiske og hyggelige kontorfellesskap.


  Vi gleder oss til å høre fra deg!

  Parkering:

  Mulighet for leie av parkeringsplasser, samt parkeringsplasser med el-bil ladepunkt.

  Beliggenhet

  Bygget har en attraktiv plassering i Fyllingsdalen, like ved tunnelmunningen fra Løvstakktunellen. Dette er et område i naturskjønne omgivelser, med vakre turstier til Damsgårdsfjellet like bak. Fra eiendommen er det kort vei til de fleste hovedveier og innfartsårer, hvor man enkelt kommer seg både til Sentrum, Flesland og Bergen Vest på kort tid. Kun 5 minutters gange til offentlig kollektivtransport (Buss). For øvrig er Bybanen planlagt ferdigstilt til Fyllingsdalen ila. 2022.

  Matrikkelinformasjon

  Kommunenr: 4601

  Gårdsnr: 25

  Bruksnr: 196