Lokale til leie:

Handelens og Sjøfartens Hus:  
Unik mulighet

Olav Kyrres gate 11 bergen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor - premium
Areal:
1000 - 5000 m²
Etasje: 2 til 6
Byggeår: 1931

Fasiliteter

 • Kantine
 • Garderobe
 • Sykkelparkering
 • Møteromssenter
 • Podcastrom
 • Treningssenter - og mye mer

  En unik mulighet i Bergen

  Handelens og Sjøfartens Hus gjennomgår nå en fullstendig revitalisering. Det endelige resultatet av prosessen er en eiendom i det øverste «prime»-sjiktet, med miljø og bærekraft som en sentral driver i denne prosessen.

  Det transformerte bygget, som i løpet av 2025 imøtekommer alle krav for BREEAM-sertifisering, tar imot sine nye leietakere i Q3 neste år. De nye leietakerne får ikke bare nøkkelen til sitt nye kontor - men de blir en del av et framtidsrettet økosystem med et imponerende spekter av tjenester og fasiliteter som mange vil la seg inspirere av.  

   

  Den fremtidsrettede oppgraderingen av Handelens og Sjøfartens Hus er både historisk og fremtidsrettet på én gang. For det begrensede utvalget av potensielle leietakere som ønsker å vurdere denne invitasjonen og følgelig ta eierskap til den skreddersydde utformingen av lokalene, kan vi bekrefte at byggets historiske, estetiske og opprinnelige kvaliteter blir godt ivaretatt.

   

  Eiendommen blir en hub og en møteplass der miljø og bærekraft er selve DNAet og kompasset bak alle små og store valg som er gjort for fremtiden.  For eksempel overflate-materialer, styringssystemer, og den kunstige intelligensen som overvåker og styrer ressursene slik at alt som innebærer miljøpåvirkning og energibruk styres optimalt - alltid.

   

  At byggets eiere er forpliktet til ESG (Environmental, Social and Governance) skaper gode forutsetninger også for leietakerens eget klimaregnskap.

  Å skape en virkelig fremtidsrettet eiendom handler også om servicenivå, fasiliteter, standard og «alt på ett sted». Tilgang på spisesteder, treningsfasiliteter, flotte og innbydende sosiale soner og arenaer i de mange fellesområdene bidrar til at menneskene som jobber eller besøker bygget blir positivt ladet av å være der.

   

  Vi støtter din bedrifts fremgang og daglige virke - med for eksempel et imponerende og topp-utstyrt møteromssenter som dekker alt fra én til én møter til en kongress. Og jo da her finner du også et fullt utstyrt Podcast rom som markedsavdelingen din kommer til å elske.

  Vi kunne sagt mye mer om sykkelparkering, kantinen med både kortreiste og økologiske alternativer, garderobene og veldig mye mer.  "Top notch" oppsummerer det hele godt.

   

  Du som er i målgruppen for denne invitasjonen anmodes om å kontakte megler snarest mulig for detaljer vedrørende utleiers formelle krav til leietaker, og vilkår for videre prosess.