Lokale til leie:

Grieg-Gaarden: Ikonisk kontorbygg som har alt! Ledige kontorer i toppetasjen

Visualisering av innredning kontor 2. etasje på 210 kvm BTA
Visualisering av innredning kontor 2. etasje på 210 kvm BTA

Grieg-gaarden

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
210 til 575 m2 BTA ledig
Kontorplasser:
18 – 24 kontorplasser
Etasje: 8etasje/toppetasjeAdresse: C. Sundtsgate 17
og ved behov ledige lokaler i 2 etasje 170 kvm

Fasiliteter

 • Felles kantine / atrium i 2.etasje med lunch og middag/overtidsmat
 • Felles møteromssenter og konferansesal/aula
 • Tilgang til Grieg Club
 • Godt utstyrt treningsrom
 • Garderober og dusj
 • Aircondition og balansert ventilasjon
 • Unikt næringsbygg
 • Sentral beliggenhet
 • Kort vei til Klostergarasjen
 • Gangavstand til buss,bybane og øvrige fasiliteter og servicetilbud i sentrum  

Innhold kontorlokaler

 • 18 – 24 kontorplasser
 • Fellesareal / kjøkken
 • Toaletter: 2 herre, 2 dame og 1 HC-toalett
 • 1 møterom / multirom
 • Garderobe
 • Bøttekott
 • Patcherom

Om Grieg-Gaarden

Man kunne lett skrevet en liten bok om dette unike og svært attraktive signalbygget i Bergen sentrum. Men man kommer langt med å bare se på det. Bygget stod ferdig i 1990, og ble utvidet med ytterligere 5000 kvadratmeter i 2016 samtidig som det ble gjennomført en rekke oppgraderinger i resten av bygget.

I 1995 vant arkitekten Andreas Grieg Bergen kommunes arkitekturpris for dette flotte bygget; som både er moderne og tidløst. Utsikten over Vågen ville ikke vært den samme uten dette byggets særegne østvendte glassfasade som bidrar til å lyse opp byen om kvelden og natten.

Og den samme glassfasaden sørger for å lyse opp tilværelsen og bygget med naturlig dagslys for menneskene som har sin arbeidsplass her. Å spise lunchen mens man betrakter både solskinn, vær og årstider med denne panoramautsikten over Vågen er et privilegium.  

Spørsmålet nå er om din bedrift skal bli endel av mangfoldet i Grieg Gaarden?  For det er altså en åpen mulighet for en virksomhet som ønsker fordelene av sentral beliggenhet i Bergen sentrum, i et bygg som har alt man kan tenke seg av fasiliteter, og som kan leve godt med 365 kvadratmeter til disposisjon i byggets toppetasje.

Du kan også umiddelbart krysse av for kort avstand til alt av kollektive reisealternativ herunder buss, taxi, flybusstopp, Bybane og hurtigbåtterminal. Bil? Det er kun et par minutters gange fra Klostergarasjen til hovedinngangen til Grieg-Gaarden . Og det finnes også flere andre p-alternativ i nærområdet.

Det er også et stort pluss at dine medarbeidere som ønsker å sykle til jobb kan parkere sykkelen i eget innendørs p-anlegg for sykler, med direkte adkomst til garderobe/dusj. I samme etasje som sykkelparkeringen (gateplan) er det også et velutstyrt treningsrom.

Bygget er fullspekket med fasiliteter: 

Fra kantineområdet i 2 etasje er det direkte adkomst til et velutstyrt møteromssenter, med blant annet et stort auditorium som kan anvendes om man har større kundeevents, konferanser eller andre bedriftsinterne aktiviteter.

Auditoriet er utstyrt med klimaanlegg, alt av lyd og lys og prosjektor for presentasjoner eller filmfremvisning. I den samme etasjen finner man også Club Grieg med peisestue, bar og sittegrupper; et tilbud på bygget som byr på sosiale og uformelle treff og hyggestunder for alle som har sitt virke i Grieg Gaarden.

Energi rett fra naturen

Bærekraft, miljø og respekt for naturen står sentralt for byggets eiere. Dette gjenspeiler seg i tekniske innretninger og anlegg. Bygget er utstyrt med et svært avansert system for ventilasjon, varmegjenvinning og et varme/kjøleanlegg som henter energien fra sjøvannet som det finnes rikelige mengder av på utsiden av bygget. Dette gjør at kostnader relatert til oppvarming og kjøling, samt ventilasjon holdes lave.

Trivsel

Dine medarbeidere vil trives på bygget. Mange setter stor pris på de ulike sonene på bygget for både formelle og uformelle møter; slik som loungen Elnas Have i 3. etasje med sittegrupper, peis og planter fra nær og fjern.

Her er det stor takhøyde. Rommet løper gjennom hele byggets høyde og lyses opp av dagslyset fra store takvinduer i byggets toppetasje. Fra resepsjonsområdet er det adkomst oppover i etasjene via trapper og heiser.

 

Kontorlokalene i 8 etasje

Se gjerne annonsens vedlagte plantegning i pdf. Det ledige arealet som befinner seg i 8.etasje (toppetasje) i Grieg-Gaarden er merket med grønt.

Kontorlokalene har et areal på 365 kvadratmeter (BTA), og passer fint for en virksomhet med behov for 18til 24 arbeidsplasser.  

For stort eller for lite? Vi har også ledige kontorlokaler på 210 m2 BTA i byggets 2.etasje, med åpent landskap og cellekontorer. Se bildeseksjonen for detaljer, og last ned plantegning for Plan2 ved behov.

Arealene er i dag inndelt i to fløyer, adskilt med et område der man finner tekjøkken/servant og sosiale soner/pauseareal med sittegrupper. Arealet er åpent og tilrettelagt for en åpen kontorløsning. I tillegg er det et stk. møterom/multirom på 12,5 kvadrat meter.

Byggets fasade er terrassert i de øverste etasjene, så det er direkte adkomst til terrasse hvor det også er bord og stoler.

Utleier er fleksibel med tanke på relevante tilpasninger av lokalene for ny leietaker.

Lokalene og bygget driftes av egen drifts- og serviceavdeling på bygget. Som leietaker vil man få rask assistanse ved behov for hjelp eller teknisk assistanse knyttet til byggets og lokalenes tekniske innretninger.

I lokalene er det også garderobe og to stk. toalettrom med WC og vaskeservanter.

Vi oppfordrer alle interessenter til å kontakte oss snarest for avtale om visning av lokalene, fellesområdet og fasilitetene som du vil få tilgang på som leietaker på bygget.

Velkommen!

 

Adkomst/beliggenhet

Grieg Gaarden ligger i C.Sundtsgate nr 17på sjøsiden. Enkleste adkomst med bil vil være å parkere i den nordlige enden av Klostergarasjen og ta heisen opp til Muren. Derfra er det ca 2 minutters gange til byggets hovedinngang på sørsiden (mot sentrum). Følg trapp opp til resepsjon i 2. etasje, og meld din ankomst der ved avtale om visning.