Lokale til leie:

Grieg-Gaarden: Ikonisk kontorbygg som har alt

Grieg-gaarden

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor


Fasiliteter

 • Felles kantine / atrium i 2.etasje med lunch og middag/overtidsmat
 • Felles møteromssenter og konferansesal/aula
 • Tilgang til Grieg Club
 • Godt utstyrt treningsrom
 • Garderober og dusj
 • Aircondition og balansert ventilasjon
 • Unikt næringsbygg
 • Sentral beliggenhet
 • Kort vei til Klostergarasjen
 • Gangavstand til buss,bybane og øvrige fasiliteter og servicetilbud i sentrum  

Innhold kontorlokaler

 • Kontakt megler for info

Om eiendommen

Vi har lokaler som vil bli ledige. Dersom du er interessert i å vite mer om mulighetene for å ha kontorlokaler i Grieg-Gaarden kan du kontakte megler for mer informasjon.

Om Grieg-Gaarden

Man kunne lett skrevet en liten bok om dette unike og svært attraktive signalbygget i Bergen sentrum. Men man kommer langt med å bare se på det.

Bygget stod ferdig i 1990, og ble utvidet med ytterligere 5000 kvadratmeter i 2016 samtidig som det ble gjennomført en rekke oppgraderinger i resten av bygget. I 1995 vant arkitekten Andreas Grieg Bergen kommunes arkitekturpris for dette flotte bygget; som både er moderne og tidløst.

Utsikten over Vågen ville ikke vært den samme uten dette byggets særegne østvendte glassfasade som bidrar til å lyse opp byen om kvelden og natten. Og den samme glassfasaden sørger for å lyse opp tilværelsen og bygget med naturlig dagslys for menneskene som har sin arbeidsplass her. Å spise lunchen mens man betrakter både solskinn, vær og årstider med denne panoramautsikten over Vågen er et privilegium.  

Spørsmålet nå er om din bedrift skal bli endel av mangfoldet i Grieg Gaarden?  For det er altså en åpen mulighet for en virksomhet som ønsker fordelene av sentral beliggenhet i Bergen sentrum, i et bygg som har alt man kan tenke seg av fasiliteter.

Du kan også umiddelbart krysse av for kort avstand til alt av kollektive reisealternativ herunder buss, taxi, flybusstopp, Bybane og hurtigbåtterminal.

Bil? Det tar maksimalt 2 minutter fra tidspunktet du spaserer ut hovedinngangen til du står i heisen i Klostergarasjen. Og det finnes også flere andre p-alternativ i nærområdet.

Det er også et stort pluss at dine medarbeidere som ønsker å sykle til jobb kan parkere sykkelen i eget innendørs p-anlegg for sykler, med direkte adkomst til garderobe/dusj. I samme etasje som sykkelparkeringen (gateplan) er det også et velutstyrt treningsrom.

Bygget er fullspekket med fasiliteter. I samme etasje som kantine og atrium finner man et velutstyrt møteromssenter, med blant annet et stort auditorium som kan anvendes om man har større kundeevents, konferanser eller andre bedriftsinterne aktiviteter. Auditoriet er utstyrt med klimaanlegg, alt av lyd og lys og prosjektor for presentasjoner eller filmfremvisning.

I denne etasjen finner man også Club Grieg med peisestue, bar og sittegrupper; et tilbud på bygget som byr på sosiale og uformelle treff og hyggestunder for alle som har sitt virke i Grieg Gaarden.

Bærekraft, miljø og respekt for naturen står sentralt for byggets eiere. Dette gjenspeiler seg i tekniske innretninger og anlegg. Bygget er utstyrt med et svært avansert system for ventilasjon, varmegjenvinning og et varme/kjøleanlegg som henter energien fra sjøvannet som det finnes rikelige mengder av på utsiden av bygget. Dette gjør at kostnader relatert til oppvarming og kjøling, samt ventilasjon holdes lave.

Dine medarbeidere vil trives på bygget. Mange setter stor pris på de ulike sonene på bygget for både formelle og uformelle møter; slik som loungen Elnas Have i 3. etasje med sittegrupper, peis og planter fra nær og fjern. Her er det stor takhøyde. Rommet løper gjennom hele byggets høyde og lyses opp av dagslyset fra store takvinduer i byggets toppetasje.

Beliggenhet

Grieg-gaarden ligger vakkert til ved sjøkanten i C.Sundtsgate nr 17. Bygget er svært godt synlig fra Bryggen, og har siden oppføringen vært en selvskreven del av byens identitet og skue langs Vågen. Ellers er beliggenheten åpenbart slik at en betegnelse som svært sentral og attraktiv må anses som mest treffende.

Adkomst

Enkleste adkomst med bil vil være å parkere i den nordlige enden av Klostergarasjen og ta heisen opp til Muren. Derfra er det ca 2 minutters gange til byggets hovedinngang på sørsiden (mot sentrum). Følg trapp opp til resepsjon i 2. etasje, og meld din ankomst der ved avtale om visning.

Standard

Alle tekniske anlegg og innretninger på bygget er av nyere dato; herunder lysarmaturer og annen teknisk infrastruktur.