Lokale til leie:

Fyllingsdalen vis a vis Løvstakktunnelen: Meget attraktive kontorlokaler

Jonstadveien 6, 5146 fyllingsdalen

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
180 - 680 m²
Etasje: 2.
Kontorplasser: 10 - 35

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Alarm

  Om eiendommen

  Dynamisk, fleksibelt og moderne: Sjekk ut denne muligheten rett ved Løvstakktunnelen i Fyllingsdalen
  (se siste bilde for plantegning, som også kan lastes ned som pdf fra annonsen)

  Her i Jonstadveien nr.6 åpner vi dørene til en unik etasje som er mer enn bare et kontorområde. Det er en arena der moderne design møter funksjonalitet. Med sin fleksible utforming, tilpasser lokalene seg sømløst de varierte behovene til din virksomhet. Enten du søker et pulserende, åpent kontorlandskap eller fredelige cellekontorer for dyp konsentrasjon, finner du alt her. Tilrettelagt for 1 til 3 leietakere, avhengig av arealbehov.

  Gjennom byggets nye konseptskisse har vi skapt et miljø hvor samarbeid og individuell produktivitet går hånd i hånd. Møterom og stillerom er strategisk plassert for å støtte både teamarbeid og privat fokus. Og når det er på tide med en pause, inviterer våre sosiale soner og smakfullt utformede minikjøkken til avslapning og uformelle møter.

  Det er detaljene som gjør dette stedet spesielt. Trespiler med integrert belysning og nøye utvalgte veggbehandlinger skaper en atmosfære som både er estetisk tiltalende og inspirerende. I tillegg sikrer vår løfteplattform og tydelige skilting at hele bygget er lett tilgjengelig og enkelt å navigere i.

  Denne nye etasjen representerer en sjelden mulighet til å etablere din virksomhet i et område som ikke bare er funksjonelt, men som også utstråler kvalitet og stil. Bli en del av et arbeidsmiljø som er skreddersydd for å fremme både velvære og produktivitet.


  Lokalene:  

  Lokalene, beliggende i Jonstadveien 6, tilbyr et moderne og fleksibelt kontorlandskap som kan tilpasses ulike behov. Arealet kan leies samlet eller deles opp for inntil tre leietakere.


  Areal og Oppdeling:
  Leieareal 1 (Farget Blå): Omfatter et areal på 226,5 m². Dette store området inkluderer et åpent kontorlandskap, møterom, printerrom, sosial sone med minikjøkken, og flere cellekontorer og stillerom.


  Leieareal 2 (Farget Rosa): Består av 133,1 m², inkluderer et åpent kontorlandskap med 10 arbeidsplasser, firemannskontorer, og tilgang til felles fasiliteter.


  Leieareal 3 (Farget Rød): På 102 m², inkluderer dette området et åpent kontorlandskap med 12 arbeidsplasser, møterom, og stillerom.


  Fellesarealer:
  Gang, trapperom, og HC WC: Totalt 49,4 m².
  Kjøkken og sosial møteromssone: 163 m², delt mellom leieareal 2 og 3.

  Tekniske og Ekstra Fasiliteter:
  Lagerrom: Totalt 44,3 m² lagerplass er tilgjengelig.
  Flere WC, dusjrom, garderober, og arbeidscafé/lounge områder er tilgjengelig for leietaker(ne) tilhørende de 3 angitte sonene.

  Løfteplattform for tilgjengelighet.
  PS: Muligheten for å etablere intern vareheis er tegnet inn i plantegning, og er en mulighet v/behov.

  Parkering

  Det er godt med p-plasser rundt bygget. Vi kan også tilby leie av plasser med elbil-ladere.

  Beliggenhet

  Sentral beliggende, vis a vis Løvstakktunnelen med kort vei til Bergen sentrum (5-6 min), Oasen kjøpesenter (3 min), og kort vei til Bergen Vest og Flesland via Knappetunnelen

  Kontakt