Lokale til leie:

Fleksible lokaler i Kanalveien, med god eksponering mot Fjøsangerveien

Kanalveien 5, 5068 Bergeb

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
70 - 220 m²
Etasje: 2.
Kontorplasser: 10 - 35

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Heis

  Om eiendommen

  Attraktiv mulighet på Minde / Mindebyen

  De ledige arealene ligger i eiendommens 2 etg. Lokalene er svært fleksible med cellekontor-løsning og mulighet for å flytte rett inn. Vi skreddersyr lokaler ut i fra leietakers behov og har mulighet for å tilpasse arealer fra 70 - 600m2 i henhold til dine ønsker og behov. Lokalene fremstår moderne med lyse overflater. Lokalene er effektive, og prisnivået er konkurransedyktig.


  Om eiendommen/K5

  Opprinnelsen til K5 strekker seg helt tilbake til 1889. Den gang var dette hjemmet til en trålfabrikk som produserte utstyr til fiskeribransjen, på midten av 1980-tallet ble virksomheten lagt ned. Bygget ble da tilholdssted for ulik småindustri, før det tidlig på 2000-tallet ble totalrenovert og Siemens flyttet inn i bygget.

  Den historiske opprinnelsen gjenspeiler seg i betonggulv og hvite betongsøyler som har fulgt bygget siden første byggetrinn. Eiendommen har et industrielt uttrykk med solide og gode kvaliteter som heis, ventilasjon, svært gode takhøyder og store vinduer, i tillegg til at lokalene holder god standard byr også beliggenheten på enkel tilkomst med både bil og bybane.

  Området og beliggenheten

  K5 står nå midt i hjertet av et av Bergens mest dynamiske næringsområder. Med Bybanens Linje 2, som binder Byparken til Fyllingsdalen, har tilgjengeligheten og attraktiviteten til dette området nådd nye høyder.

  Eiendommens beliggenhet v/Fjøsangerveien er ikke bare urban og sentral, men en del av et naturlig bindeledd mellom bykjernen, omliggende bydeler og flyplassen – alt med Bybanen kun et steinkast fra byggets inngangsparti.

  Med den nye linjen, som knytter seg til Linje 1 ved Bystasjonen og har sin trassé gjennom Løvstakken, er Minde posisjonert som et knutepunkt for innovasjon og vekst.

  Med Bybanens forventning om å betjene 40 000 passasjerer daglig innen 2040, er dette området en vital del av byens puls og liv for mange mennesker og virksomheter.

  Kanalveien har blitt til et kjerneområde for vekst, og K5 blir en integrert del av et grønt og levende bylandskap som Bergen kommune stolt fremmer.

  Med Mindebyens nye områdeplan, vil K5 i overskuelig fremtid ha sin naturlige plass i et område rikt på urban natur, hvor bydelssentre, vannspeil og kanaler danner en unik struktur for over 3000 arbeidsplasser.

  Bærekraftig? JA, så absolutt:  
  Bybanen og den planlagte sykkelveien langs Fjøsangerveien gir grønne og effektive reisealternativer rett utenfor døren.

  Kontakt oss for en uforpliktende mulighetsprat eller visning!

  Kontakt