Lokale til leie:

Verksted/lagerlokaler med sentral beliggenhet på Damsgård

Damsgårdsveien 145

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
600 - 630 m²
Etasje: 1
Kontorplasser: 4

Fasiliteter

 • Kantine
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Kjøreport

  Om eiendommen

  Se her!

  Store lokaler med sentral beliggenhet v/Puddefjorden på Damsgård er nå ledige for ny leietaker.
  Lokalene er ideelle for virksomhet innen verkstad, lager eller logistikk. Se på vedlagte plantegning og bilder for flere detaljer.
  I lokalene er det et stort spiserom/kantine, garderober med bad/dusj samt kontorarealer for administrativt personell.

  Med den sentrale beliggenheten ved sjøkanten, samt ideelle tilkomstmuligheter via Damsgårdstunnelen / Ringveg vest vil transport og leveranser til/fra lokalene være sømløst. Dette gjelder åpenbart også dersom man sender/mottar leveranser via sjøveien, med stor kai langs bygget.

  I det samme området langs Damsgårdsveien inn mot Danmarksplass er det de siste årene bygget mange nye boliger. Det foregår mange spennende prosjekter på denne siden av byen, noe som for publikumsrettet virksomhet (verksted f.eks) innebærer muligheter for et solid kundegrunnlag i nærområdet. I umiddelbar nærhet er det et yrende næringsliv innen ulike bransjer, og stadig tilvekst av nye boliger og forretningsbygg. Det bor i overkant av 5000 mennesker på Damsgård.

  Lokalene kan tas i bruk akkurat slik det står. Utleier vil også legge til rette for relevante tilpasninger for ny leietaker ved ønske om det.

  Ta kontakt med oss for å avtale tid for omvisning i lokalene dersom du ønsker å vurdere disse nærmere.

  Beliggenhet

  Sentral beliggenhet på Damsgård ved sjølinjen.

  Standard

  Alle tekniske installasjoner fungerer som de skal. I det største verksted-lokalet (jfr.plantegning) er det i dag stor smøregrav og oljeavskillere, da lokalene har vært anvendt til verkstedformål.

  Lokalene holder nøktern standard, og er klar for å tas i bruk slik de står.