Lokale til leie:

Ledige lokaler med svært sentral beliggenhet og utsikt over Vågen

C. Sundts gate 37/39

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
332 - 1440 m²

Fasiliteter

 • Heis
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Aircondition

  Om eiendommen

  I C. Sundts gate har vi nå 3 ledige kontorlokaler.

  Dette byggkomplekset består av C.Sundts gate 37 på 12 etasjer, og C.Sundts gate 39 som er på 7 etasjer.
  Det er ulike parkeringsalternativer i området, og også garasjeanlegg på gatenivå i bygget.

  Ettersom det er 3 ulike lokaler som vi har ledige omtales disse tre som hhv lokale 1, 2 eller 3.

  Lokale 1:
  Etasje: 8.
  Bygg: C.Sundts gt 37/39
  Areal: 332 BTA
  Standard: God

  Dette er et flott lokale som helt fint kan tas i bruk slik det er. Med dagens planløsning er dette et kontor som består av møterom og åpent landskap. I tillegg er det et stort og flott kjøkken/spiserom med moderne fronter og alt av hvitevarer. Det er også garderobe og bad/wc-rom for hhv "herre" og "dame".

  Fra disse lokalene er det virkelig flott utsikt over Vågen. Dersom du har andre behov/ønsker som tilsier at du ønsker å gjøre endringer på planløsningen er det fullt mulig å drøfte med bygget eier/utleier.

  Lokale 2:
  Etasje: 4.
  Bygg: C.Sundts gt 37
  Areal: 332 BTA
  Standard: Rålokale som skal totalrehabiliteres/tilpasses ny leietaker

  Et slik lokale er alltid en unik mulighet for en ny leietaker.
  Disse lokalene er like store som "Lokale 1" i 8. etasje. Imidlertid skal disse rehabiliteres med ny innredning, og en planløsning/standard som er tilpasset ny leietaker. Av den grunn oppfordrer vi deg som er i markedet for et nytt langsiktig "hjem" for bedriften å snakke med oss om mulighetene her, dersom det disponible arealet tilfredsstiller plassbehovet til bedriften din.

  Om du har lyst til å undersøke mulighetsbildet her for nye og helt skreddersydde lokaler kan du trygt og konfidensielt kontakte oss for en helt uforpliktende visning og samtale rundt dette.

  Lokale 3:
  Etasje:3.
  Bygg: C.Sundts gt 39
  Areal: 720 BTA (opp til 1440 m2 BTA)
  Standard: Noe utdatert standard, og ombygging er planlagt.

  Her har vi også en spennende mulighet for rette potensielle leietaker. Dette er et stort og flott kontorlokale der standarden er noe utdatert. Tidligere har disse lokalene vært kontor for et advokat-firma. Disse lokalene skal fornyes, og vi forventer at ny leietaker vil ha klare ønsker med henvisning til både standard og planløsningen. Vi ønsker derfor at aktuelle mulige interessenter kontakter oss for visning der vi kan drøfte dine behov/ønsker spesifikt.

  Også mulig å slå dette sammen med tilsvarende lokale i etasjen over med trapp, slik at man får et samlet areal på 1440 kvadratmeter.

  Beliggenhet

  C Sundts gt 37/39 ligger sentralt til på Nordnes, med fasade mot Vågen.
  Det er gangavstand til alle byens fasiliteter og kollektivtransport, og "Beffen" har sitt stopp på Nordnes rett utenfor bygget.

  Adkomst

  C.Sundts gate 37/39 ligger på høyre side ved sjølinjen dersom man går/kjører i retning Nordnes fra Strandkaien i Bergen.