Lokale til leie:

Aasegåarden: Ledige lokaler med svært sentral beliggenhet

Aasegården

Nøkkelinfo

Type lokaler: Kontor
Areal:
600 - 1328 m²
Byggeår: 1938
Renovert år: 2012

Fasiliteter

 • Heis
 • Alarm
 • Garasje/P-plass
 • Brebåndstilknytning
 • Aircondition

  Om eiendommen

  Aasegården heter bygget. Den sentrale beliggenheten mellom Media City, Bystasjonen og Scandic Ørnen er midt i smørøyet for alt som heter offentlig transport og innfartsveier til Bergen sentrum. Dermed er dette en av byens aller beste adresser med tanke på enkel tilkomst for besøkende og ansatte, uavhengig av valgt transportform.

  Men det er mer: Bygget er velholdt, og utstyrt med moderne ventilasjon, kjøling og fjernvarme. 5 innganger fra gateplan, flere trappeløp og heiser innebærer alternative adkomstalternativer for besøkende og ansatte.

  Under bakkeplan er det et p-anlegg med muligheter for å leie p-plass. I tillegg er bygget lokalisert vis a vis Bygarasjen med Fjøsangerveien og hovedinnfartsåre midt imellom. Med gangvei under gateplan kan man altså krysse Fjøsangerveien tørrskodd, dersom du bruker bilen til jobb og parkerer i Bygarasjen.

  Lokalene som er ledige varierer i areal fra 600 kvm til 1328 kvm. Som leietaker kan du velge å leie lokalene slik de er (  as is ), eller så finner vi ut hvilke tilpasninger og endringer som må til for at du og dine medarbeidere skal ha det som fisken i vannet.

  I bygget finner du også treningssenteret Trene Sammen, som innebærer at du enkelt kan legge inn litt tid til trening før eller etter en dag på kontoret. Av andre leietakere finner du Bane NOR, Statsbygg, Advokatfirmaet Thommesen, Namsfogden m.fl.

  Om Aasegården

  I 1938 ble Aasegården oppført som et bygg på tre etasjer. På 70-tallet ble bygget utvidet med tre etasjer til.

  I perioden 2010 til 2012 ble Aasegården totalrehabilitert og utvidet med ytterligere 2 etasjer, og er slik vi kjenner det i dag.

  Med et samlet areal på 26.000 kvm og 8 etasjer er Aasegården med sin sentrale beliggenhet et særdeles relevant alternativ for ulike virksomheter.

  Om du representerer en kontorbasert virksomhet; enten privat eller offentlig, og ønsker å utforske mulighetene som finnes i Aasegården oppfordrer vi til å kontakte oss for å avtale en visning og hyggelig mulighetsprat